Invändigt

Vi har valt våra leverantörer med största omsorg, för er!

Vi vill erbjuda våra kunder de bästa tänkbara produkterna. De ska stå emot väder, vind och slitage i många år.
I vårt utbud ska du kunna finna din stil som ger ditt hem en egen karaktär.
Hämta din inspiration här, kontakta oss och vi arbetar fram en individuell lösning av hög kvalitet.

Kvalité, leveransförmåga, prisvärdhet och miljöaspekter.

PERSIENNER

Våra persienner är måttanpassade och har lång livslängd. Persiennen kan användas till mindre och större fönsterpartier och monteras mellanglas, på glasytan, fönsterbågen, karm eller ute på väggen. Levereras som standard med hisslina, men kan även motoriseras och då även förses med solautomatik vilket rekommenderas. Bland lamellerna hittar ni enfärgade och mönstrade färger, för ljusreglering, insynsskydd, fördunkling, värmeavisning, och isolering.

RULLGARDINER

Det finns i tre olika grundutförande och med olika styrningsalternativ. Rullgardinen används som gardin, men skapar samtidigt rätt ljusbalans i ditt hem. Textilerna finns från tunna transparenta till fördunklande, men även med högreflekterande baksida för bättre värme och ljusreducering. Urvalet av färger och mönster är stort och ger många möjligheter till snygga och spännande inredningslösningar. Fjärrstyrda gardiner är ett alternativ som blir allt vanligare då möjligheten finns att styra hela fasader med en knapptryckning, och kan som tillval monteras med monteringslist eller i kassett för att skydda väven.

PLISSÉGARDINER

Gardinen kan användas till mindre och större fönsterpartier och monteras på glasytan, fönsterbågen, karm eller ute på väggen. Med ramsystemen kan man dra gardinen nerifrån upp eller uppifrån ner, i samma gardin vilket är otroligt smart. Bland vävarna hittar ni vävar för ljusreglering, insynsskydd, fördunkling, mörkläggning, värmeavisning, och isolering. Dessa duettegardiner är till skillnad från plisségardiner med dubbel väv. Designen är den samma för båda systemen men den dubbla väven isolerar betydlig bättre mot både värme och kyla. Finns i både transparent utförande och med mörkläggningsväv.

LAMELLGARDINER

I dagens stora fönsterpartier är lamellgardinen ett naturligt val för att reglera ljusinsläpp och insynsskydd. Genom att vinkla lamellerna bestämmer du själv hur mycket du vill skärma av och därigenom få ljuset att falla behagligt in i rummet. Gardinen används till mindre och större fönsterpartier och löper lätt i skensystemet. Levereras som standard med draglina men kan även motoriseras och då även förses med solautomatik vilket är optimalt. Vi har ett av marknadens bredaste program vad det gäller vävar, som kan kombineras på otroligt många sätt. Att ha inslagsfärger kan förändra ett helt rum och samtidigt ge den extra lilla färgen som man ibland vill ha. Valmöjligheten är stor vad det gäller modeller och utföranden, finns tex även till lutande fönster.

SOLSKYDDSFILM

Under senare år har fönsterfilmer blivit ett allt mer populärt alternativ till lösningar på glasrelaterade problem. Även om en fönsterfilms konstruktion kan ha en komplex och tekniskt avancerad uppbyggnad, så kan de i det flesta fall erbjuda enkla och kostnadseffektiva lösningar på de problem som solens strålning ofta kan ge. I vissa fall kanske restriktioner föreligger mot att ändra en fasads utseende, varför fönsterfilm då kan vara ett alternativ till t.ex. markiser. I andra fall kan en fönsterfilm komplettera befintliga markiser då skydd även behövs mot UV-ljus och glassplitter.

Anders Engström, Montör

Joe Andersson, Montör

anders@solskyddarna.nu | 0722-20 66 64

Kevin Karlsson, Säljare

Butik Karlskrona:

Butik/Ekonomi

info@solskyddarna.nu
Amiralitetsgatan 2, 371 30 Karlskrona
0455-680 920 | 0454-38 38 38

Öppettider:
Måndag - Fredag 9:00 - 17:00 (Boka tid)

SolSkyddarna hjälper dig med alla typer av solskydd.
Vi finns över hela Blekinge. Kontakta oss när du vill ha hjälp med solskydd.

Vi erbjuder exempelvis:

PersiennerPlissegardinerLamellgardiner
RullgardinerFönsterfilmMarkiser
ParasollScreenPergola

Återförsäljare av: