RULLGARDINER SOM PASSAR ALLA

Rullgardiner är perfekta för dig som är ute efter att hålla ljuset ute eller ge insynsskydd. Våra rullgardiner finns med ett stort urval av färger samt mönster och ger många möjligheter till snygga inredningslösningar. Fjärrstyrda gardiner är ett alternativ som blir allt vanligare då möjligheten finns att styra hela fasader med ett knapptryck. Som tillval kan rullgardinerna monteras med monteringslist eller i kassett för att skydda väven.

Tre grundutförande av rullgardin

Det finns tre olika grundutförande med olika styrningsalternativ för våra rullgardiner. En rullgardin kan användas som gardin, men skapar samtidigt rätt ljusbalans i ditt hem. Vi skräddarsyr rullgardinerna och textilerna finns från tunna och transparanta till fördunklade, men även med högreflekterande baksida för en bättre värme och ljusreducering.

Måttanpassade rullgardiner

Bland olika rullgardiner är det en enorm kvalitetsskillnad. När du beställer måttanpassade rullgardiner får du bästa möjliga kvalitet och rullgardiner som håller sig snygga längre. Vi hjälper till med att mäta ut gardinerna samt att montera dessa på dina fönster. Vi löser även rullgardiner för uterum eller inglasade balkonger. Då görs väven i speciell kvalitet som tål större temperaturskillnader och hög fuktighet.

Kontakta oss för rullgardiner

Vi hjälper dig hitta dina nya rullgardiner. Vi levererar, monterar och måttanpassar efter önskemål och behov. Vi kommer gärna ut till dig på ett kostnadsfritt besök både som privat- och företagskund i Blekinge. Kontakta oss redan idag!

Anders Engström, Montör

Edwin Hellenberg, Montör

anders@solskyddarna.nu | 0722-20 66 64

Anna Engström, Säljare

anna@solskyddarna.nu | 0704-75 71 66

Butik Karlskrona:

Butik/Ekonomi

info@solskyddarna.nu
Amiralitetsgatan 2, 371 30 Karlskrona
0455-680 920 | 0454-38 38 38

Öppettider:
Måndag - Fredag 9:00 - 17:00 (Boka tid)

SolSkyddarna hjälper dig med alla typer av solskydd.
Vi finns över hela Blekinge. Kontakta oss när du vill ha hjälp med solskydd.

Vi erbjuder exempelvis:

PersiennerPlissegardinerLamellgardiner
RullgardinerFönsterfilmMarkiser
ParasollScreenPergola

Återförsäljare av: