Utvändigt

Vi har valt våra leverantörer med största omsorg, för er!

Vi vill erbjuda våra kunder de bästa tänkbara produkterna. De ska stå emot väder, vind och slitage i många år.
I vårt utbud ska du kunna finna din stil som ger ditt hem en egen karaktär.
Hämta din inspiration här, kontakta oss och vi arbetar fram en individuell lösning av hög kvalitet.

Kvalité, leveransförmåga, prisvärdhet och miljöaspekter.

MARKISER

Med en terrassmarkis blir din uteplats ett ombonat uterum med behagligt ljus. Njut av svala sköna dagar och sena kvällar utan dagg! Vävarna och markisen kan anpassas efter just ditt hus med både randiga och enfärgade alternativ. Markiser skuggar terrassen och kan även fungera som avskärmning för underliggande fönsterpartier. Med våra smarta fönstermarkiser kan du få en behaglig temperatur i ditt hem samtidigt som du sparar dyrbar energi. Markiserna stänger ute både värme och kyla så funktionaliteten är lika stor året om. Markiserna skyddar även din inredning från solens blekande strålar.

SCREENMARKISER

Screenmarkisen är ett utmärkt val för miljöer där man vill reducera det inströmmande solljuset, utan att förlora möjlighet att se ut. Ibland har du behov av att skydda dig både mot insyn, värme och ljus. Väven är delvis transparant så man ser ut genom den på dagen men den hindrar trots det solvärmen lika effektivt som en markis.

PARASOLL

Ett parasoll är ett både flexibelt och snyggt solskydd som erbjuder skön skugga för din altan, balkong och uteplats. Det finns ett flertal snygga modeller av att välja på, både stora och små. För att ditt parasoll ska stå sig flera somrar är det viktigt att du tar hand om det. Detta gör du enkelt genom att fälla ihop det när du inte ska använda det, så parasollet inte riskerar att blåsa sönder. Vårt breda sortiment innebär att oavsett vilken typ av uteplats, altan, balkong eller trädgård som behöver ett parasoll, kan du definitivt hitta en lämplig modell för just dina förutsättningar.

PERGOLAMARKIS

Letar du efter ett snyggt sol och väderskydd till din uteplats? Det svenska vädret är tyvärr inte att lita på, därför erbjuder vi lösningar som gör din uteplats oberoende av vädret och dessutom förlänger säsongen. Med en Pergolamarkis suddas gränsen mellan ute och inne bort. Våra pergolasystem anpassas och byggs utefter era behov och önskningar,eller varför inte ett fristående system över poolen eller restaurangen.

Anders Engström, Montör

Joe Andersson, Montör

anders@solskyddarna.nu | 0722-20 66 64

Kevin Karlsson, Säljare

Butik Karlskrona:

Butik/Ekonomi

info@solskyddarna.nu
Amiralitetsgatan 2, 371 30 Karlskrona
0455-680 920 | 0454-38 38 38

Öppettider:
Måndag - Fredag 9:00 - 17:00 (Boka tid)

SolSkyddarna hjälper dig med alla typer av solskydd.
Vi finns över hela Blekinge. Kontakta oss när du vill ha hjälp med solskydd.

Vi erbjuder exempelvis:

PersiennerPlissegardinerLamellgardiner
RullgardinerFönsterfilmMarkiser
ParasollScreenPergola

Återförsäljare av: