EFFEKTIV SOLAVSKÄRMNING MED SCREENMARKISER

Screenmarkiser är ett utmärkt val för miljöer där man vill reducera det inströmmande solljuset utan att förlora möjligheten att se ut. Ibland har du behov att skydda dig både mot insyn, värme samt ljus och då är screenmarkiser ett perfekt val. Väven är delvist transparanta, vilket gör att man ser ut genom den på dagen, men hindrar trots det solvärmen lika effektivt som en markis.

Montering av screenmarkiser

Vid köp av screenmarkiser kan vi hjälpa till att montera dessa i ert hem eller på kontoret. Markiserna monteras antingen på väggen, i nisch eller inbyggda i fasaden. Modellerna finns med rund eller fyrkantig kassett och enstaka varumärken finns även triangelformade screenmarkiser. För maximal användning av dina screenmarkiser rekommenderar vi att de monteras med motor och sol- och vindsensor. Detta gör att allt sköter sig själv och du slipper veva upp och ner manuellt.

Smidig design

Våra screenmarkiser är stabila med en snygg och smidig design. Den högkvalitativa screenduken löper längst med utsidan av fönstret på snygga skenor i aluminium. Modellen är mindre känslig mot vind, vilket gör den mest lämplig på höga höjder och vindutsatta ställen.

Kontakta oss för hjälp med screenmarkiser i Blekinge

Behöver du hjälp med att välja rätt screenmarkis? Kontakta oss redan idag så kan vi snabbt komma ut på ett kostnadsfritt besök där vi tillsammans kan bolla idéer och ta fram mått. Vi levererar både till privat- och företagskunder i Blekinge.

Anders Engström, Montör

Edwin Hellenberg, Montör

anders@solskyddarna.nu | 0722-20 66 64

Anna Engström, Säljare

anna@solskyddarna.nu | 0704-75 71 66

Butik Karlskrona:

Butik/Ekonomi

info@solskyddarna.nu
Amiralitetsgatan 2, 371 30 Karlskrona
0455-680 920 | 0454-38 38 38

Öppettider:
Måndag - Fredag 9:00 - 17:00 (Boka tid)

SolSkyddarna hjälper dig med alla typer av solskydd.
Vi finns över hela Blekinge. Kontakta oss när du vill ha hjälp med solskydd.

Vi erbjuder exempelvis:

PersiennerPlissegardinerLamellgardiner
RullgardinerFönsterfilmMarkiser
ParasollScreenPergola

Återförsäljare av: