MARKISER AV HÖG KVALITET

Vi på Solskyddarna erbjuder markiser av hög kvalitet och lång hållbarhet. Vi måttanpassar och levererar runt om i hela Blekinge. Din markis blir unik med de valmöjligheter vi har att erbjuda och du kan välja tillbehör samt motor, vev eller dragband. En markis erbjuder en mängd funktioner, som bland annat underlättar tiden som tillbringas hemma eller ute i trädgården.

Fönstermarkis

Med fönstermarkiser håller solen och dess varma strålar sig ute från ditt hem, men släpper fortfarande in dagsljuset. Fönstermarkiser passar till såväl den stora villan eller den lilla stugan.

Fönstermarkiser monterar man på fasaden och den fälls in och ut efter behov. Den kan manövreras med dragband, invändigt eller utvändigt, alternativt med en motor.

Terrassmarkis

Är man ute efter ett bra sol- och värmeskydd är terrassmarkiser ett bra alternativ vid soliga dagar. Terrassmarkiser släpper igenom ljuset, men ger en sval skuggning så att man orkar spendera mer tid i trädgården.

Terrassmarkiserna monteras på fasadväggen och kan manuellt, alternativt motordrivet, vevas in och ut.

Pergolamarkis

Pergolamarkiser suddar ut gränsen mellan inomhus och utomhus och är ett perfekt alternativ för att täcka stora uteplatser. Konstruktionen består av en kassett som man fäster i väggen samt stödben som fästs i marken, men kan även monteras på fyra ben. Pergolamarkis passar utmärkt för både privatpersoner men även för restauranger med en större uteservering. Manövrering sker alltid med motor och vi måttanpassar vid beställning.

Markiser för bättre klimat inom- och utomhus

Det material och kunskap vi besitter idag för att vi kan optimera och specialanpassa våra markiser efter önskemål och behov. Våra markiser kan stänga ute värme samt fukt och klimatet blir behagligt även under sommarens varmaste dagar.

Kontakta oss för markiser i Blekinge

Vi levererar, monterar och måttanpassar samtliga markiser efter önskemål och behov. Vi kommer gärna ut till dig för att titta och mäta upp var markiserna ska sitta. Kontakta oss redan idag för ett konstandsfritt besök eller offert! Vi levererar både till privat- och företagskunder i Blekinge.

Anders Engström, Montör

Joe Andersson, Montör

anders@solskyddarna.nu | 0722-20 66 64

Kevin Karlsson, Säljare

Butik Karlskrona:

Butik/Ekonomi

info@solskyddarna.nu
Amiralitetsgatan 2, 371 30 Karlskrona
0455-680 920 | 0454-38 38 38

Öppettider:
Måndag - Fredag 9:00 - 17:00 (Boka tid)

SolSkyddarna hjälper dig med alla typer av solskydd.
Vi finns över hela Blekinge. Kontakta oss när du vill ha hjälp med solskydd.

Vi erbjuder exempelvis:

PersiennerPlissegardinerLamellgardiner
RullgardinerFönsterfilmMarkiser
ParasollScreenPergola

Återförsäljare av: