PRAKTISKA PLISSÉGARDINER

Gardiner kan ha flera praktiska egenskaper och med plisségardiner erbjuds en rad smarta funktioner. Gardinen kan användas till mindre och större fönsterpartier och monteras på glasytan, fönsterbågen, karm eller ute på väggen. Med ramsystemen kan man dra gardinen nerifrån upp eller uppifrån ner i samma gardin, vilket är otroligt smart.

Plisségardiner för solskydd och energibesparing

Man vinner rätt mycket på att installera plisségardiner i hemmet. Vårt utbud består av plisségardiner för solskydd, som ger extra isolering, transparanta och mörkläggande utföranden. Bland vävarna hittar du vävar för ljusreglering, insynsskydd, fördunkling, mörkläggning, värmeavvisning och isolering. Dessa duettgardiner är, till skillnad från plisségardiner, med dubbel väv. Designen är densamma för båda systemen, men den dubbla väven isolerar betydligt bättre mot både värme och kyla. Gardinerna finns i olika färger och mönster samt olika kvaliteter på väv, du kan därför få plisségardinerna som helt matchar miljön och den övriga inredningen.

Plisségardiner med hållbar och smart funktion

Med en kraftig draglina, hissas och regleras plisségardinen. Vårt sortiment består enbart av hållbara och kvalitativa plisségardiner för att du ska få en optimal användning. Vi kvalitetssäkrar din gardin i egna lokaler före leverans och hjälper dig med montering.

Kontakta oss för plisségardiner i Blekinge.

Är du ute efter nya gardiner men inte riktigt vet vad du vill ha? Vi hjälper dig hitta rätt plisségardiner för dina fönster. Kontakta oss redan idag så kommer vi ut till dig och ser över dina behov. Vi levererar både till privat- och företagskunder i Blekinge.

Anders Engström, Montör

Joe Andersson, Montör

anders@solskyddarna.nu | 0722-20 66 64

Kevin Karlsson, Säljare

Butik Karlskrona:

Butik/Ekonomi

info@solskyddarna.nu
Amiralitetsgatan 2, 371 30 Karlskrona
0455-680 920 | 0454-38 38 38

Öppettider:
Måndag - Fredag 9:00 - 17:00 (Boka tid)

SolSkyddarna hjälper dig med alla typer av solskydd.
Vi finns över hela Blekinge. Kontakta oss när du vill ha hjälp med solskydd.

Vi erbjuder exempelvis:

PersiennerPlissegardinerLamellgardiner
RullgardinerFönsterfilmMarkiser
ParasollScreenPergola

Återförsäljare av: