LAMELLGARDINER
INNE- OCH UTERUM

När du vill anpassa insynen och skydda mot sol är lamellgardiner det självklara valet. Lamellgardiner passar till bland annat vardagsrum eller sovrum samt uterum och finns i en del utföranden. Våra lamellgardiner finns i flera olika enfärgade färger eller mönstrat, enkla att montera och enkla att rengöra. Att ha inslagsfärger kan förändra ett helt rum och samtidigt ge den extra lilla färgen som man ibland vill ha. Valmöjligheten är stor vad gäller modeller samt utföranden och finns till exempel även till lutande fönster.

Med lamellgardiner skapar man inte bara hemtrevnad och insynsskydd till balkong, altan och stora fönster, men också ett visst värmeskydd. Genom att vinkla lamellerna bestämmer du själv hur mycket du vill skärma av och därigenom få ljuset att falla behagligt in i rummet. Lamell används till mindre och större fönsterpartier och löper lätt i skensystemet.

Rengöring av lamellgardiner

Vid köp av lamellgardiner ingår en brukshänvisning som visar tydlig information om hur du rengör och tar hand om dina lamellgardiner. Det finns olika rengöringsmedel som passar olika tyger och därför är det viktigt att se till att rätt medel används till rätt gardin. Du kan även fråga oss vid köpet av lamellgardiner så hjälper vi dig.

Lamellgardiner med draglina eller motor

Våra lamellgardiner levereras som standard med draglina, men kan även motoriseras och då även förses med solautomatik, vilket är optimalt. Vi har ett av marknadens bredaste program vad gäller vävar, som kan kombineras på otroligt många sätt.

Lamellgardiner i Blekinge
– Kontakta oss

Är du på jakt efter lamellgardiner, men har svårt att bestämma dig? Kontakta oss så kommer vi ut och tittar på dina fönster, inne- och uterum. Vi tar tillsammans fram ett anpassat förslag och bollar gärna idéer med dig. Kontakta oss redan idag! Vi levererar lamellgardiner både till privat- och företagskunder i Blekinge.

Anders Engström, Montör

Edwin Hellenberg, Montör

anders@solskyddarna.nu | 0722-20 66 64

Anna Engström, Säljare

anna@solskyddarna.nu | 0704-75 71 66

Butik Karlskrona:

Butik/Ekonomi

info@solskyddarna.nu
Amiralitetsgatan 2, 371 30 Karlskrona
0455-680 920 | 0454-38 38 38

Öppettider:
Måndag - Fredag 9:00 - 17:00 (Boka tid)

SolSkyddarna hjälper dig med alla typer av solskydd.
Vi finns över hela Blekinge. Kontakta oss när du vill ha hjälp med solskydd.

Vi erbjuder exempelvis:

PersiennerPlissegardinerLamellgardiner
RullgardinerFönsterfilmMarkiser
ParasollScreenPergola

Återförsäljare av: