PERSIENNER FÖR OPTIMALT INOMHUSKLIMAT

Persienner är ett praktiskt och effektivt sol- och insynsskydd. Inte nog med att persienner håller solen ute och värmen inne, är de också en tidlös inredningsdetalj som har funnits väldigt länge. Vanligast är vita persienner, men vi tillhandahåller en mängd variationer. Lamellerna finns i aluminium, trä och bambu, i enfärgade och mönstrade färger, för ljusreglering, insynsskydd, fördunkling, värmeavisning och isolering.  Persienner som passar för alla behov och önskemål.

Persiennerna består av aluminium lameller och vi specialanpassar dem till varje fönster. De kan användas till mindre eller större fönster och monteras mellanglas, på glasytan, fönsterbågen, karm eller ute på väggen. De levereras som standard med hisslina, men kan även motoriseras och då även förses med solautomatik, vilket rekommenderas.

Persienner – Måttanpassade och kvalitativa

Alla våra persienner är måttanpassade efter önskemål och behov. Vi tillverkar persienner efter det senaste och moderna standarder inom solskyddsbranschen. Vi levererar samt monterar kvalitativa och hållbara persienner till både privatkunder samt företag.

Persienner i Blekinge
– Kontakta oss

Vi vill att du som kund ska vara nöjd med ditt köp av persienner. Vi kommer därför ut och tittar på dina fönster och ser till att persiennerna är i rätt mått och passar ditt boende eller företag. Kontakta oss redan idag så kommer vi ut på ett kostnadsfritt besök eller begär en offert.

Anders Engström, Montör

Joe Andersson, Montör

anders@solskyddarna.nu | 0722-20 66 64

Kevin Karlsson, Säljare

Butik Karlskrona:

Butik/Ekonomi

info@solskyddarna.nu
Amiralitetsgatan 2, 371 30 Karlskrona
0455-680 920 | 0454-38 38 38

Öppettider:
Måndag - Fredag 9:00 - 17:00 (Boka tid)

SolSkyddarna hjälper dig med alla typer av solskydd.
Vi finns över hela Blekinge. Kontakta oss när du vill ha hjälp med solskydd.

Vi erbjuder exempelvis:

PersiennerPlissegardinerLamellgardiner
RullgardinerFönsterfilmMarkiser
ParasollScreenPergola

Återförsäljare av: